Uručenje priznanja Novosadskog sajma za kvalitet proizvoda

Bez autora
Apr 28 2010

Priznanja Novosadskog sajma za kvalitet proizvoda u četvrtak, 29. aprila u Sali 3 Kongresnog centra “Master” biće uručena kompaniji “Dijamant” AD Zrenjanin za proizvodnju ulja, masti i margarina. Kao i prošle godine ova kompanija je osvajač Velikog šampionskog pehara na vrednovanju kvaliteta jestivih ulja, biljnih masti i sličnih proizvoda, kako i za permanentno visok kvalitet proizvoda i za stalnost učestvovanja na ocenjivanju. Istog dana biće uručeni Veliki šampionski pehari beogradskoj kompaniji “Aleksandrija” koja je nagrađena za visok kvalitet konditorskih proizvoda i Industriji hrane “Dunja” koja je nagrađena za vrhunski kvalitet čokoladnih proizvoda. Takođe, pehar Novosadskog sajma za visoki kvalitet konditorskih proizvoda osvojila je loznička “Nelly”. U sredu, 12. maja u Kongresnom centru “Master”, Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet kristal šećera, žutog šećera i šećera u kocki biće uručen fabrici šećera “Crvenka”.

Uručenje priznanja Novosadskog sajma za kvalitet proizvodaPriznanja Novosadskog sajma za kvalitet proizvoda u četvrtak, 29. aprila u Sali 3 Kongresnog centra “Master” biće uručena kompaniji “Dijamant” AD Zrenjanin za proizvodnju ulja, masti i margarina.

Kao i prošle godine ova kompanija je osvajač Velikog šampionskog pehara na vrednovanju kvaliteta jestivih ulja, biljnih masti i sličnih proizvoda, kako i za permanentno visok kvalitet proizvoda i za stalnost učestvovanja na ocenjivanju.

Istog dana biće uručeni Veliki šampionski pehari beogradskoj kompaniji “Aleksandrija” koja je nagrađena za visok kvalitet konditorskih proizvoda i Industriji hrane “Dunja” koja je nagrađena za vrhunski kvalitet čokoladnih proizvoda. Takođe, pehar Novosadskog sajma za visoki kvalitet konditorskih proizvoda osvojila je loznička “Nelly”.

U sredu, 12. maja u Kongresnom centru “Master”, Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet kristal šećera, žutog šećera i šećera u kocki biće uručen fabrici šećera “Crvenka”.

Rafinerija šećera “Studen-Agrana” DOO, Brčko, Bosna i Hercegovina nagrađena je srebrnim šampionskim peharom za odličan kvalitet šećera proizvedenog rafinacijom sirovog trščanog šećera. Pehar Novosadskog sajma pripao je i AD Fabrici šećera “Šajkaška”, Žabalj za vrhunski kvalitet kristal šećera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik